Waarom KIQ?

Gewoon goede salarisverwerking, dat zou normaal moeten zijn. Toch? Wij vinden van wel. Maar helaas zien we het te vaak misgaan. Slordigheden, dossiers die niet compleet zijn, verrekeningen waarin recente wijzigingen in wet- en regelgeving nog niet meegenomen zijn. Bij KIQ doen we het anders.

Wij staan voor een zorgvuldige salarisverwerking én een laagdrempelige, persoonlijke manier van communiceren. Het liefst bellen wij even met je: dat vinden we prettig en het werkt vaak het snelst. Of we pakken samen een kop koffie, zodat we je (nog) beter leren kennen en precies weten wat er speelt binnen je bedrijf.

Alert & zorgvuldig

Salarisverwerking is volgens ons geen productiewerk, het is iedere keer opnieuw kijken of alles nog klopt en wat er eventueel veranderd is. De regels zijn complex en fouten liggen altijd op de loer. Wij doen er dan ook alles aan om die fouten zoveel mogelijk te beperken en ze het liefst al op te lossen voordat je er als klant iets van merkt. Dat doen we door steeds met een frisse blik naar de loonadministratie te kijken en door altijd oplossingsgericht te blijven denken.

 

Echt KIQ:

• Gewoon goede salarisverwerking en loonadministratie
• Altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen
• Persoonlijke benadering, goede communicatie
• Goede bereikbaarheid
• Compleet dienstenpakket
• Oog voor detail én helikopterview
• Oplossingsgerichte aanpak 

Meer dan gewoon loonadministratie

Behalve je loonadministratie kunnen we ook alle zaken daar omheen voor je in de gaten houden. Zijn de personeelsdossiers juist en volledig ingericht en hoe zijn mogelijke werkgeversrisico’s afgedekt?  Door te kijken naar het geheel, kunnen we eventuele fouten gemakkelijker opsporen en ontbrekende schakels nog beter identificeren.